Tannbehandling

Vi ivaretar din tannhelse

Vi leverer et førsteklasses behandlingstilbud innen moderne tannhelse, drevet av høy kvalitet og ekspertise. Vår praksis omfavner avanserte metoder og utstyr for å sikre pasientene optimale resultater. 

Vi tar tannhelsen på alvor og gjør alt vi kan for at du skal oppleve det trygt og komfortabelt å få behandling hos oss.

Kvinnelig tannlege med ansiktsbeskyttelse

Rutinekontroll

Rutinekontroll hos tannlegen er som en slags "helsesjekk" for tennene dine. Vi sjekker tennene dine for hull, plakk og tannstein. Tannlegen vil også undersøke tannkjøttet for å sørge for at det er sunt, og se etter eventuelle tegn på tannkjøttsykdom.

Les mer

Fyllinger

Det er ikke bare for å stoppe smerten, men også for å hindre at problemet blir verre. Fyllinger kan være laget av forskjellige materialer, som plast eller porselen, og tannlegen vil hjelpe deg med å velge den som passer best for deg.

Les mer

Protetikk

Protetikk er en gren av odontologien (tannlegevitenskapen) som fokuserer på å erstatte tapte eller manglende tenner og gjenopprette funksjon og estetikk i munnhulen. Dette kan inkludere design, produksjon og tilpasning av proteser eller kunstige erstatninger for tenner.

Les mer

Rotfylling

En rotfylling er en tannbehandling som utføres når innsiden av en tann er skadet eller infisert. Prosessen innebærer fjerning av det skadede vevet, rengjøring av tannens indre kanaler, og deretter fylling av hulrommet med et inert materiale for å forhindre ytterligere infeksjon.

Les mer

Oralmedisin

Oralmedisin, også kjent som oralmedisinsk og munnmedisinsk odontologi, er en gren av odontologien som fokuserer på diagnosen og behandlingen av medisinske tilstander som påvirker munnhulen og ansiktet.

Les mer

Oralkirurgi

Oralkirurgi hos tannlegen omfatter kirurgiske prosedyrer som utføres i munnhulen og kjeven. Dette kan inkludere fjerning av visdomstenner, tannimplantater, behandling av kjevecyster, og andre kirurgiske inngrep relatert til munnhelse.

Les mer

Behandling av tannkjøtt

Tannkjøttbehandling omfatter ulike tiltak rettet mot å forebygge og behandle tannkjøttsykdommer og andre tilstander som påvirker støttevevet rundt tennene.

Les mer

Kosmetisk behandling

Kosmetisk tannbehandling fokuserer på forbedring av tannens utseende og smilets estetikk, selv om det ikke nødvendigvis adresserer funksjonelle problemer. Målet med kosmetisk tannbehandling er å gi pasientene et mer attraktivt smil og øke selvtilliten.

Les mer